Son, 27 juli 2017

Ook in het najaar van 2017 organiseren SWZ en Archipel weer informatiebijeenkomsten over Hersenz.
Deze vinden plaats iedere eerste zaterdag van de maand (met uitzondering de decembermaand) van 10.00 – 12.00 uur in Gagelbosch, Gagelboschplein 200 te Eindhoven.

Programma
Tijdens de informatiebijeenkomst gaat een van onze behandelaren in op (niet-aangeboren) hersenletsel en Hersenz en deelt Jeannette Heijting, oud-deelnemer aan Hersenz, haar eigen ervaringen. Aansluitend is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en een een-op-een gesprek met de aanwezige behandelaren, waardoor er meer op de persoonlijk situatie kan worden ingegaan.

Data
2 september
7 oktober
4 november
9 december

Locatie en tijdstip
10.00 – 12.00 uur
Gagelbosch
Gagelboschplein 200
5654 KS Eindhoven

U kunt zich aanmelden voor een van deze bijeenkomsten via http://www.archipelzorggroep.nl/hersenz of telefonisch via 040 – 264 64 64.

Hersenz is een multidisciplinaire behandeling gericht op de specifieke gebieden waarop mensen met hersenletsel vaak problemen hebben, De behandeling is specifiek voor mensen met hersenletsel in de chronische fase die niet (meer) in aanmerking komen voor revalidatie. Hersenz kan tegelijkertijd, of in samenwerking met een eerstelijns behandeling plaatsvinden. Hersenz is er ook voor de partner, kinderen of andere naasten. Na inmiddels ruim twee jaar ervaring, weten we dat mensen met de behandeling van Hersenz écht verder komen.
In 2016 heeft Hersenz de Herman Wijffels Innovatieprijs gewonnen.

Deel dit