Son, 6 maart 2018

Op zoek naar een uitdagende baan in de zorg? Of heb je altijd al een keer bij een zorgorganisatie voor mensen met een (ernstig) meervoudige beperking, lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel willen kijken?
Bezoek ons dan tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Honderden zorg- en welzijnsinstellingen in Nederland openen deze week hun deuren. Ook SWZ doet mee, met diverse locaties. Hieronder vind je hun adressen en openingstijden.

 

 

 

 • Woonvorm De Rietbeemd/Vicaris Aertsweg – Schijndel
  Vicaris Aertsweg 10-12, 5482 JB  Schijndel
  zaterdag 17 maart: 13.30-16.30 uur
  De cliënten en medewerkers van Woonvorm De Rietbeemd/ Vicaris Aertsweg verwelkomen belangstellenden met een kop koffie/ thee met iets lekkers. Cliënten geven een rondleiding op de nieuwe locatie aan de Vicaris Aertsweg en op locatie De Rietbeemd. Om 15.00 uur is de officiële opening van deze nieuwe locatie.
 • Activiteitencentrum Eindhoven
  Palladiostraat 27, 5624 AB Eindhoven
  zaterdag 17 maart: van 10.30-15.00 uur
  Cliënten en medewerkers van het Activiteitencentrum verwelkomen belangstellenden met een kopje koffie of thee. Er wordt een rondleiding gegeven door een medewerker en/of cliënt, zodat je tijdens de activiteiten een indruk krijgt wat er op het Activiteitencentrum gedaan wordt. Daarnaast draaien we ook een film zodat je als bezoeker de aangeboden activiteiten kunt zien.
 • Activiteitencentrum De Viersprong – Someren
  Singel 1, 5712 HL Someren
  zaterdag 17 maart: 11.00- 16.00 uur
  Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de ateliers/ activiteitenruimtes waar objecten tentoongesteld staan die door de cliënten zijn gemaakt. Cliënten geven hierbij uitleg en een rondleiding. De medewerkers geven uitleg over hun werk, de geboden activiteiten en cliëntendoelgroep.
 • Activiteitencentrum Van Speijk – Helmond
  Van Speijklaan 71
  5701 XE, Helmond
  maandag 12 maart: 9.30-16.00 uur
  De bezoeker kan een “rondje Van Speijk” doen. Op deze locatie tref je alle mogelijkheden zoals dagbesteding in de vorm van Activiteitencentrum (van Speijk), de winkel, vrijetijdsbesteding, eetcafé, etc.
 • Woonvorm de Munsel – Boxtel
  De Voetboog 1, 5283 WL Boxtel
  zaterdag 17 maart: 12.00-16.00 uur
  Een zeer gevarieerd “open dag” programma zoals: wafels maken, rondleiding en openstellen van appartementen van cliënten, film van een dagindeling van cliënt en een demonstratie van tilliften om het zelf te ervaren.
 • Woonvorm 13 Loten/ Simon Stevin – Den Bosch
  Dertien Loten 13, 5223 ZW Den Bosch
  zaterdag 17 maart: 13.30-16.30 uur
  Een aantal bewoners stellen hun appartement beschikbaar om de bezoeker een kijkje te kunnen nemen, daarnaast kun je cup cakes bakken en spelletjes doen samen met cliënten.
 • SWZ Zonhove – Son
  Nieuwstraat 70, 5691 AG Son
  vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart: 11.00-16.00 uur
  De bezoeker wordt hartelijk ontvangen in onze lunchroom de Komeet met koffie en iets lekkers. Medewerkers kunnen je vragen beantwoorden, verder zijn er interactieve activiteiten. Daarnaast is de mogelijkheid voor een rondleiding over het terrein met een cliënt/ medewerker, waar dagbesteding, winkel Kado & Zo, Wonen, Belevings-boerderij en speciale ruimtes bezocht worden.
 • SWZ Hersenz behandelcentrum Den Bosch
  Van Heurnstraat 2 5211 ZN Den Bosch
  Zaterdag 17 maart 10.00 – 14.00 uur
  De bezoeker wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en heeft dan de gelegenheid om een kijkje te nemen in het Hersenz behandelcentrum. Er zijn behandelaren en een ervaringsdeskundige aanwezig die graag toelichting geven en er is de mogelijkheid om in de beweegruimte aan de slag te gaan.

 

 

Deel dit