14

Activiteitencentrum Impuls in Den Bosch
Van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 tot 16:30 uur.
Iedereen kan vrijblijvend een keertje binnenlopen.
Om bezoeker te worden, kunt u voor informatie terecht bij de medewerkers, of via telefoonnummer 073-6145061.
E-mail: Acimpuls@swzzorg.nl

Op het activiteitencentrum komen elke dag ongeveer 15 cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel. Deze cliënten worden ondersteund en gestimuleerd met als doel zo optimaal mogelijk te participeren in de maatschappij.

Het activiteitencentrum is vooral een ontmoetingsplek, gericht op lotgenoten. Cliënten worden ondersteund bij het (her)ontdekken van interesses en mogenlijkheden. Er zijn enkele vaste onderdelen in het programma, te weten; yoga, muziek, keukenactiviteiten, computer- en creatieve activiteiten.

Door de centrale ligging van AC Impuls in het centrum van ’s-Hertogenbosch kunnen kwetsbare burgers zich o.a. orienteren op alle mogelijkheden en voorzieningen van een stad. In het centrum, dicht bij winkels, en in de wijk ‘Het Zand’ vlakbij het Centraal Station.

Impuls biedt laagdrempelige activiteiten aan aan kwetsbare burgers, en dient als inloop en informatiemogelijkheid voor iedereen. Daarnaast zijn er buurtprojecten in ontwikkeling. Op dit moment wordt er yoga aangeboden, en is er een levendige uitruil van boeken voor buurtbewoners. ( De zogenaamde Book-Swap )

VanHeurnstraat2_024VanHeurnstraat2_028VanHeurnstraat2_044