16

Activiteitencentrum Someren
Onze openingstijden:
maandag tot en met vrijdag, van 08.45 uur tot 16.00 uur

Activiteitencentrum Someren (AC) biedt activiteiten aan mensen met een beperking. Het AC is onderdeel van SWZ. SWZ biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een (lichamelijke of meervoudige) beperking en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

AC Someren een fantastische locatie met een mooie samenwerking tussen verschillende organisaties. Een mooie basis voor cliënten waar diverse activiteiten plaatsvinden en prachtige, verkoopbare spullen gemaakt worden.

Er werken in de Viersprong medewerkers van SWZ, GGZ en ORO. Er komen hier mensen met met niet aangeboren hersenletsel, lichamelijke beperkingen en mensen met verstandelijke beperkingen. Ook bezoeken mensen met psychische problematieken het Activiteitencentrum. Het is een gezellig samenzijn, waarbij je ziet dat verschillende doelgroepen goed samen gaan. Het activiteitencentrum biedt een mooie afwisseling aan activiteiten.

Het is op loopafstand van het centrum van Someren, waardoor het goed toegankelijk is voor cliënten om zelfstandig een boodschapje te doen. Verder ligt de Viersprong, een oude basisschool, gelegen op een rustige plek in de wijk. Het heeft een grote ontmoetingsruimte waar koffie/thee gedronken wordt en waar geluncht wordt.

Het AC is geopend van 8.45 uur tot 16.00 uur, van maandag tot en met vrijdag. In de avonduren en weekenddagen kan de locatie verhuurd worden aan buurtbewoners of particulieren.

Een is een mooie samenwerking met de wijk.

Someren_068Someren_030Someren_078