Café Brein Uden/Veghel en Oss – Muziek en Ontspanning

 Muziek ontspant en prikkelt de hersenen

Of u nu muziek maakt, of er alleen naar luistert: het heeft een aantoonbaar positief effect op de hersenen. Muziek kan stress verminderen, de stemming verbeteren en zet aan tot bewegen.

Dit thema staat centraal tijdens de bijeenkomsten Café Brein op 15 november in Uden en op 16 november in Oss. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. Tijdens deze bijeenkomsten zal een muziek en bewegingstherapeut u het effect van muziek en beweging op uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid laten ervaren. U krijgt de gelegenheid om actief of passief deel te nemen aan muziek en ontspanningsoefeningen zoals yoga en mindfulness. We nodigen u uit om te komen luisteren en/of actief mee te doen in Uden of in Oss.

Café Brein Uden/Veghel is er op maandagavond 15 november van 19.30 uur (zaal open 19.uur) – 21.30 uur.
Locatie: Muzerijk Klarinetstraat 4 Uden.
Aanmelden via: cafebreinuden@ons-welzijn.nl.

Café Brein Oss is er op dinsdagmiddag 16 november van 14 uur (zaal open 13.30 uur)- 16 uur.
Locatie: De Meteoor Oude Litherweg 20 Oss.
Aanmelden via: cafebreinoss@ons-welzijn.nl.

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Professionals in NAH, Revalidatiecentrum de Tolbrug en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op www.breinlijn.nl

Voor meer informatie over Café Brein kunt u contact opnemen met: Enny van Roosmalen(Café Brein Uden, 06-14342346) en Henk van Rijn (Café Brein Oss, 06-35111840).