Maandag 8 februari jl. zou Café Brein Eindhoven haar eerste Webinar houden vanuit locatie Blixembosch in Eindhoven. Coronaproof, online en op een aangepast tijdstip gezien de geldende avondklok. We waren er klaar voor! Helaas gooide hevige sneeuwval en strenge vorst roet in het eten en besloten we de Webinar te annuleren. Na overleg wordt de Webinar nu gehouden op 1 maart.

Nieuwe datum en tijd
Maandag 1 maart 2021 van 16.30 tot 17.30 uur.

Gastspreker en thema
Marjan Enning is lid van de werkgroep Café Brein en tevens coördinator bij het NAH Netwerk Zuidoost-Brabant. Marjan is gastspreker van de avond. Het thema van deze online bijeenkomst is: de werking van de hersenen en de mogelijke gevolgen bij letsel.

Aanmelden
Degene die zich al had aangemeld naar aanleiding van de eerste aankondiging (dd. 25 januari 2021), hoeven dit NIET nogmaals te doen. Zij worden automatisch meegenomen in de nieuwe uitnodigingsmail + link. Had je je nog niet aangemeld? Voel je welkom en meld je dan alsnog aan voor de Webinar van 1 maart via: cafebrein@libranet.nl (uiterlijk t/m 24 februari). Een nieuwe uitnodigingsmail + link ontvangt iedereen zo spoedig mogelijk ná 24 februari.

Tot ziens op de Webinar op 1 maart!
Werkgroep Café Brein Eindhoven