Son, 26 november 2015

Op woensdag 25 november is de Jenneke van der Veen verbeterprijs uitgereikt. Hersenz stond op de shortlist voor deze prijs.
De Jenneke van Veen-Verbeterprijs heeft tot doel het succes van kwaliteitsverbeteringen in de langdurige zorg onder de aandacht te brengen. Verbeteringen vinden voortdurend plaats, onder meer in de vorm van innovatieve projecten en praktische aanpassingen. Om naar de prijs te kunnen meedingen, moesten projecten tot stand zijn gekomen in samenspraak met cliënten en professionals, en aantoonbaar ten goede komen aan de cliënten. Ook moeten andere organisaties in staat zijn om het goede voorbeeld te volgen.

Hersenz heeft de prijs niet gewonnen, maar heeft wel een eervolle vermelding gekregen. De jury is erg onder de indruk van de unieke samenwerking tussen de twaalf instellingen die gespecialiseerd zijn in hersenletsel.
Het ‘Ik Boekje’ van gehandicaptenzorgorganisatie Pameijer is gekozen als beste kwaliteitsverbetering in de gehandicaptenzorg en heeft daarmee de Jenneke van der Veen verbeterprijs in de wacht gesleept.

Wil je meer lezen over de inzendingen, kijk dan hier.

Eervolle vermelding Jenneke van der Veen prijs 2015