Caren

Caren is het interactieve cliënten- en verwantenportaal dat we bij SWZ zorg gebruiken. Via Caren kun je 24 uur per dag via het internet bij je persoonlijke zorginformatie. Veilig en gebruiksvriendelijk. Caren wordt ook door andere zorginstellingen gebruikt. Het is veilig, overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk.

Met Caren heb je zelf de regie en beschik je altijd over je eigen zorgdossier. Jij, of jouw wettelijke vertegenwoordiger, kunt zelf bepalen met wie zorginformatie wordt gedeeld. Je ontvangt via Caren alle informatie over je zorg. En ook alle andere relevante berichten van SWZ zorg. Alles op één plek. Dat is handig!

Hoe werkt het en hoe krijg je toegang? Dat lees je in onderstaande handleiding. Als je gebruik maakt van Caren, attenderen wij je graag op de Gebruiksvoorwaarden van Caren.

Handleiding Caren

Gebruiksvoorwaarden Caren november 2022

Uitleg over Caren in een korte videoen een filmpje gemaakt door de projectgroep.

 

Vragen of hulp nodig?

Niet SWZ zorg, maar Caren is verantwoordelijk voor de ondersteuning van Caren. Antwoorden op vragen of hulp vind je:

  • Via www.caren.nl. Rechtsboven op de website kan je de helpdesk bereiken door te klikken op ‘hulp nodig’. Op werkdagen zijn ze ook via de chat bereikbaar van 11.00-12.00 uur.
  • Op de website staat verder uitgelegd wat Caren inhoudt, hoe het werkt en lees je antwoorden op de veel gestelde vragen.

Vragen over het aanmaken van het account, kun je stellen aan de persoonlijk begeleider.