Je woont thuis en dat gaat goed. Toch is het wel eens prettig om andere mensen te ontmoeten. Of er gewoon even uit te zijn. SWZ biedt daarom diverse logeermogelijkheden. Ook voor de mensen die jou dagelijks ondersteunen is dat fijn. Zo krijgen ze wat extra tijd voor zichzelf. 

Ook overbrugging
De logeermogelijkheid voor volwassenen met een beperking* is ook inzetbaar als overbruggingsperiode wanneer iemand op de wachtlijst voor een 24-uurs voorziening staat. Logeren bij SWZ is dan een goede tijdelijke oplossing.

Ontmoeting
Je verblijft in een aangepaste woonvorm van SWZ, nabij het centrum van stad of dorp. Afhankelijk van het type woonvorm heb je een slaapkamer of een appartement, al dan niet met eigen sanitair, tv en radio. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar je anderen kunt ontmoeten voor gezellig samenzijn, koffie/thee drinken, een spelletje doen, tv kijken of muziek luisteren. Vind je het leuk om daar samen met anderen te eten? Of eet je liever alleen op jouw eigen kamer? Dat bepaal jij.

24-uurs zorg
Wanneer je bij SWZ logeert, kun je rekenen op 7 x 24 uur zorg en begeleiding. De logeerplek is volledig aangepast aan mensen met een lichamelijke beperking.

Waar en wanneer?
Logeren bij SWZ kan op twee manieren:

  • in het Logeerhuis in Son en Breugel (locatie Zonhove); hier verblijf je in een groep.
  • In Boxtel, Eindhoven en Schijndel; hier verblijf je in een logeerkamer / studio.

Je bent alle dagen van de week welkom. Het is de bedoeling dat je vooraf reserveert. Logeren kan ook in combinatie met dagactiviteiten.

* SWZ is er voor mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking, ernstig meervoudige beperking en niet aangeboren hersenletsel (NAH)

logeren