Son, 26 november 2015

Cliënten van de Stadshobbywerkplaats uit Veghel en van Tinks uit Boxtel zijn sinds 25 november verhuisd naar de maatschappelijke onderneming Kook Kunst Tinks op de Noordkade. Op de Noordkade werken ondernemers, cultuur en evenementen vanuit een coöperatieve gedachte met elkaar samen. Het bedrijfsleven is gecombineerd met kunst, ouderen met jongeren en werk en vrije tijd komen samen. Door de samenwerking kunnen onze cliënten werkervaring op doen bij de plaatselijke koffiebrander of rondleidingen geven aan bezoekers. In het open atelier naast de winkel maken de cliënten geweldige producten. Deze foodgerelateerde producten zijn naast allerlei keukengerei te koop in de kookwinkel van De Proeffabriek, Kook Kunst Tinks.
Kook Kunst Tinks huisvest zich binnen De Proeffabriek op de Noordkade, het gedeelte dat zich richt in de breedste zin van het woord op “food”. Naast onze cliënten uit Veghel en Boxtel krijgen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bij Kook Kunst Tinks.
De winkel en het atelier zien er fantastisch uit, onze cliënten hebben zin om aan de slag te gaan en ook de medewerkers vinden het een geweldige plek om te werken. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in winkel en atelier. De winkel en het atelier zijn maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur. Op zondag bent u vanaf 10.00 uur van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op www.proef-fabriek.nl en www.chvnoordkade.nl.

Kook kunst Tinks

Kook kunst Tinks