Samenwerkingsovereenkomst SWZ en EmiliusschoolBM_Emilius_RGB

 

Sinds hun ontstaan werken de Emiliusschool en Zonhove intensief samen om kinderen met ernstige meervoudige beperkingen optimale ontplooiingskansen te bieden. Ook na de integratie van Zonhove binnen SWZ, ook na de transformaties in de langdurige zorg, ook binnen het nieuwe landschap van de kind- en jeugdzorg en ook binnen de nieuwe kaders voor het speciaal onderwijs, blijft deze ambitie van toepassing. Samen hebben we veel te bieden aan de kinderen en aan hun ouders.

Onze eigen organisatorische veranderingen en de ontwikkelingen binnen de beleidskaders waren aanleiding om ons te herbezinnen op de wijze waarop onze samenwerking het beste vorm krijgt. Dit heeft geleid tot een nieuwe en toekomstbestendige samenwerkingsovereenkomst. De ondertekening hiervan grijpen wij graag aan om samen met ouders en medewerkers nieuwe impulsen te geven aan de meerwaarde die wij samen kunnen bieden. Voor deze gelegenheid hebben wij bijgaand programma opgesteld, dat u wellicht zal aanspreken. Programma ondertekening samenwerkingsovereenkomst SWZ – Emiliusschool

Wij nodigen U van harte uit om aanwezig te zijn bij de ondertekening van onze nieuwe samenwerkingsovereenkomst op:

Woensdag 29 april 2015 16:00 – 18.00 uur
Locatie: Emiliusschool, Nieuwstraat 72 te Son en Breugel

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen aan samen-werken@swzzorg.nl of te bellen naar 088 – 799 80 80.

Wij zien u graag bij deze gelegenheid.