In de week van 18 t/m 22 november wordt speciaal voor zorg- en welzijnsmedewerkers de ‘Sterk in je werk week’ georganiseerd. In die week kunnen zij deelnemen aan een workshop of activiteit. De keuze is reuze, want meer dan 40 Brabantse zorginstellingen bieden die week een workshop aan. Daar kunnen eigen medewerkers, maar ook medewerkers van andere zorginstellingen aan mee doen. SWZ biedt twee workshops aan. Aanmelden hiervoor kan via www.sterkinjewerkweek.nl/brabant

Workshop 1: Zet je brein in beweging
Deze workshop is hersengymnastiek voor iedereen die van muziek houdt en extra uitdaging niet uit de weg gaat. De Ronnie Gardner methode is een nieuwe manier om fit te blijven. Het stimuleert de samenwerking van beide hersenhelften en werkt extra stimulerend voor de conditie van lichaam én brein. Kom los van de dagelijkse beslommeringen door te focussen op lichaam en geest!

Workshop 2: Maak werk van de overgang
Dit is een interactieve bijeenkomst over de overgang. Wat is de impact op gezondheid en vitaliteit? Wat is het effect van de overgang op het dagelijks functioneren? En hoe kun je hier samen met je collega’s het beste mee om gaan? Overgangsconsulente Désirée van Cleef geeft je antwoord op deze vragen en meer!

Aanmelden
Voor meer info en aanmelden ga je naar www.sterkinjewerkweek.nl/brabant
Klik vervolgens in de tekst op het tabblad ‘activiteiten’. Je kunt je alleen aanmelden via deze pagina, niet via een rechtstreekse mail naar de organisatie. Meld je vandaag nog aan, want vol = vol!