Jaarlijks lopen ca. 120.000 mensen hersenletsel op. Het letsel kan ontstaan door bijvoorbeeld een verkeersongeval, een val op het hoofd, een hartstilstand, een ziekte, hersenbloeding of hersentumor. Niet-aangeboren hersenletsel, ook wel NAH genoemd, heeft enorme gevolgen. Niet alleen voor de getroffen persoon zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving. Wat voorheen zo vanzelfsprekend leek,
kan nu heel anders zijn. Door het hersenletsel verandert je leven.
SWZ vertelt je hier graag meer over tijdens de informatiebijeenkomsten op 17 oktober en 7 november, met speciale focus op de behandeling van Hersenz.

Informatiebijeenkomsten
Op zaterdag 17 oktober en zaterdag 7 november a.s. organiseert SWZ twee informatiebijeenkomsten rondom het thema hersenletsel en de behandeling van Hersenz. Wil je meer weten over hersenletsel voor jezelf of voor een ander, kom dan naar een van deze bijeenkomsten. Iedereen is van harte welkom.

Zaterdag 17 oktober 10.00 uur
AC Eindhoven
Palladiostraat 27
5624 AB EINDHOVEN

Zaterdag 7 november 10.00 uur
AC Duinendaal
Eerste Rompert 5
5233 EA DEN BOSCH

Of neem contact op met SWZ via tel. 0499 – 471 241 of per mail info@swzzorg.nl

SWZ
SWZ ondersteunt mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel (NAH) in alle fasen van hun leven. Met als streven om zoveel mogelijk op eigen kracht mee te doen in de maatschappij. Bij SWZ kun je terecht voor behandeling en voor ondersteuning bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Dit doen we in de regio Noord- en Zuidoost Brabant. Jong of oud, iedereen kan bij SWZ terecht. En we zijn er ook voor je naasten. Je krijgt de hulp die bij jou past zodat jij je leven weer zo goed mogelijk kunt oppakken.
SWZ werkt ook landelijk samen met andere zorgaanbieders die expertise hebben op het gebied van
hersenletsel in het behandeltraject Hersenz, www.hersenz.nl.

Hersenz
Met de behandeling van Hersenz leren u en uw naasten om te gaan met de ingrijpende veranderingen
in uw leven. U leert uw energie goed te verdelen en handig om te gaan met bijvoorbeeld vergeetachtigheid, concentratieverlies of moeite met organiseren. Ook werken we aan uw fysieke conditie, zodat u weer vertrouwd raakt met uw lichaam. Voor deze vorm van behandeling bent u nooit te goed.

Poster Informatiebijeenkomst NAH