08-05-2023

Achter de schermen: in gesprek met Stefan Verrijt

Sinds een aantal jaren is Stefan Verrijt betrokken bij de nieuwbouwplannen voor het terrein van Zonhove; eerst als adviseur Vastgoedontwikkeling, sinds kort als strategisch adviseur Huisvesting, Facilitair & Duurzaamheid. Hij neemt ons mee achter de schermen van de nieuwbouw.

Als intern projectleider is het mijn taak om het proces te bewaken. Samen met de externe projectmanager van Van Aarle De Laat heb ik contact met onder andere de architect, de landschapsarchitect, de gemeente en onze bouwpartners. Ook met de collega’s uit de zorg en ICT hebben we overleg. Ik toets de kwaliteit van wat we gaan realiseren aan de uitgangspunten die er liggen.

 

Dat betekent dus dat ik veel vergader en tot op de laatste details alles moet bewaken. We mogen niets over het hoofd zien, van de infrastructuur tot de inrichting, van de waterhuishouding tot het vergunningentraject. Allemaal met het doel dat cliënten straks fijn kunnen wonen en medewerkers op een goede manier zorg kunnen verlenen.

 

Dat is ook wat mijn werk leuk maakt: uiteindelijk een gebouw realiseren waar de cliënt fijn gaat wonen. Daar heb je wel een lange adem voor nodig. Dan is het goed om iedere keer een succes te vieren, zoals dat er nu het concept Voorlopig Ontwerp voor de Boswoningen ligt. Het ontwerp van de woongebouwen is zoveel mogelijk behouden gebleven. We hebben ook goed gekeken naar alle ondergrondse en bovengrondse infrastructuur. Alle puntjes op de i zijn gezet. Een hele mijlpaal voor SWZ Zonhove! De komende maanden buigen de cliëntenraad, de ondernemingsraad, het strategisch team en de raad van toezicht zich erover.

 

Onlangs heb ik de overstap gemaakt naar een nieuwe functie binnen SWZ zorg. Als strategisch adviseur Huisvesting, Facilitair & Duurzaamheid heb ik nu een meer toetsende rol. Al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren kan ik goed inzetten.”

 

Meer over Stefan
Woont: Met zijn gezin in een zelf gerenoveerd huis in de Kempen.
Hobby’s: Wielrennen, spinningbike, yoga en het voetbalteam van zijn zoontje trainen.
Bijzonder: Zijn beide ouders werkten in de zorg, dus als klein jongetje maakte hij al kennis met de zorgsector. Na zijn studie HTS Bouwkunde belandde hij eerst in de techniek, werkte daarna bij opdrachtgevers en nu in de zorg. ‘Die roots zijn de reden van mijn passie.'

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.