23-10-2023

Sponsoractie Zonhove loopt door tot eind december

Uit de evaluatie van de sponsorloop ‘Zonhove. Buitengewoon’ blijkt dat er een groot animo is voor dergelijke acties. De sponsoractie loopt dan ook dóór tot eind december.

Exact een maand geleden, op 23 september, vond in Son de eerste sponsorloop ‘Zonhove. Buitengewoon’ plaats. Deze gezellige middag is in meerdere opzichten geslaagd: een grote opkomst, een goede sfeer, lekker weer en een prachtige opbrengst van bijna 5.700 euro.  

 
“We merken dat heel veel mensen een warm hart hebben voor Zonhove. Daar zijn we enorm dankbaar voor,” aldus Peter de Weijer van team Recreatie en een van de organisatoren. 
 
De sponsorloop was de aftrap voor dit sponsordoel: een sfeervolle, groene omgeving op Zonhove, waar je buiten kunt beleven en bewegen. Van sport en spel, muziek, kunst en cultuur tot zintuiglijke beleving, elkaar buiten ontmoeten of gewoon even rusten en genieten in de natuur. 

 

Tot het einde van dit jaar loopt deze sponsoractie nog dóór, vertelt fondsenwerver Karoline Uijen. ‘De komende maanden mogen mensen dus blijven geven. Op 14 december van 18.00 tot 21.00 uur organiseren we op Zonhove het Kerstplein, met muziek, kraampjes en lekkers. Ook de opbrengst van dit sfeervolle Kerstplein gaat naar het sponsordoel ‘De groene omgeving’. Ondertussen beraden wij ons op leuke acties voor 2024. Een vervolg op de sponsorloop hoort daar zeker bij.”

 

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.