Equipe Adviseurs

Wie zijn wij?
Equipe Adviseurs verzorgt het volledige vergunningtraject voor uw bouw- of ruimtelijk project, met alle bijbehorende onderzoeken en adviezen. In Equipe Adviseurs treft u een partner die met een veelzijdig en professioneel team al jarenlang actief is in bouw- & milieukundige adviestrajecten. Met onze expertise in Bouwfysica, Ecologie, Omgevingsmonitoring en Milieu & Ruimte bieden wij u een complete oplossing om een evenwichtig gebouwde omgeving te realiseren. Een omgeving waarin ruimte is voor mens én milieu.

 

Equipe Adviseurs staat voor samen in één team met u als opdrachtgever, dus altijd dichtbij en persoonlijk. En samen met onze adviseurs uit diverse expertises bieden wij u een complete oplossing en advisering.

 

Klik hier voor meer informatie over Equipe Adviseurs.

 

Wat betekent Equipe Adviseurs voor de nieuwbouw van Zonhove? 

Equipe Adviseurs ondersteunt SWZ zorg rondom de ruimtelijke procedure die noodzakelijk is voor de realisatie van de nieuwbouw. Het gaat hierbij om het opstellen van de ruimtelijke onderbouwing en de benodigde onderzoeken, zoals het onderzoek naar de geluidbelasting op de gevels en het onderzoek naar de mogelijke stikstofdepositie. Deze werkzaamheden doen we in samenspraak met de opdrachtgever om te komen tot een mooie ontwikkeling.

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.