Kanters 

Wie zijn wij? 

Iedereen wil een omgeving waarin het prettig en veilig wonen, werken of recreëren is. Een aantrekkelijke en leefbare omgeving, waaraan grote zorg is besteed; maar ook een omgeving waarin alles prima werkt. En nog duurzaam ook, want we moeten aan de toekomst denken. 

 

Kanters legt alles aan boven en onder de grond, waardoor een gebied bereikbaar en bruikbaar is, maar waardoor je er ook graag verblijft. We bedenken samen met de (landschaps)architect de inrichting van het gebied, en brengen architectuur en praktijk samen in een complete gebiedsinrichting. We begeleiden het vergunningentraject en komen met optimalisaties. En we verzorgen de uitvoering: van de verharding, de paden en voorbereiding voor de groenvoorzieningen tot hekwerken en verlichting. Zo ‘creëren en maken’ we de omgeving. 

 

Ondergronds zijn we minstens zo actief. We leggen kabels en leidingen, maar verzorgen ook de rioleringswerken. Dat laatste is ons tweede specialisme: afvalwatertechniek. We regelen alles op het gebied van (afval)water. We ‘engineeren’ en realiseren de complete waterhuishouding, van het afvoeren van afvalwater tot het verantwoord infiltreren van het regenwater. 

 

We doen ons werk efficiënt en met zo min mogelijk overlast. We doen dat voor en met gemeenten, waterschappen, (landschaps)architecten, ingenieursbureaus, projectontwikkelaars en (bouw)bedrijven. Én voor zorginstellingen, zoals Zonhove. Met Kanters kunnen ze immers rekenen op de kennis en vaardigheden van vakmensen die begrijpen dat zowel techniek als duurzaamheid belangrijk zijn bij ondergrondse en bovengrondse infrastructuur. Zoals we zelf graag zeggen: Kanters is buitengewoon technisch. 

 

Klik hier voor meer informatie over Kanters. 

 

Wat betekent Kanters voor de nieuwbouw van Zonhove? 

Alles boven en onder de grond dat geen onderdeel is van de gebouwen: daarvoor is Kanters verantwoordelijk bij de nieuwbouw van Zonhove. Kanters is een specialist op het gebied van ‘infratechniek’. In bouwteamverband met collega-aannemers, en volgens de plannen van de (landschaps)architect en de bouwregisseur, zorgen we dat het nieuwe Zonhove vanaf dag één een geweldige plek is om te wonen, te werken en te bezoeken. 

 

Het meest zichtbare deel van ons werk bestaat uit het aanleggen van de verharding, de parkeerplaatsen, de (tijdelijke) bruggen over de beek, keermuren, de paden, de voorbereiding voor het groen – eigenlijk de hele inrichting van het terrein rondom de bebouwing. Dat maakt Zonhove tot een aantrekkelijke en goed bereikbare plek. Maar ook wat je niet direct ziet, wordt door Kanters aangelegd. Want onder de grond bevinden zich belangrijke voorzieningen die nodig zijn om Zonhove te kunnen gebruiken. Kabels en leidingen bijvoorbeeld, maar bijvoorbeeld ook de aansluiting op de riolering.  Met een geweldig projectmanagement bouwen we samen met het (bouw)team aan een nieuw Zonhove, waarin cliënten en hun naasten zich thuis voelen en medewerkers prettig werken! 

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.