Klictet 

Wie zijn wij? 

Klictet Advies is een adviesbureau voor installatietechniek, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid. Samen met Klictix – ons bedrijf voor energiemanagement en binnenklimaatmonitoring – zijn we gevestigd in Oisterwijk. Dagelijks werken ca. 25 medewerkers aan de meest uiteenlopende nieuwbouw en renovatieprojecten in alle marktsegmenten.

 

Door de integrale benadering van de huisvestingsvraagstukken geven we invulling aan de behoefte om hoge prestatie-eisen te kunnen realiseren, te monitoren, te beheren en daarmee de kwaliteit te kunnen borgen. We streven naar technisch begrijpbare oplossingen en blijven zoeken naar mogelijkheden om het energieverbruik te verminderen en prestaties te verbeteren. 

 

Het resultaat is een gebouw dat past als een jas. Duurzaam, innovatief, energiezuinig, comfortabel en tegen de best mogelijke financiële randvoorwaarden gedurende de gehele levensduur van het gebouw.

 

Klik hier voor meer informatie over Klictet. 

 

Wat betekent Klictet voor de nieuwbouw van Zonhove? 

Ons bureau is vanaf de eerste planvorming betrokken bij de herontwikkeling van locatie Zonhove. Samen met de bewoners en medewerkers hebben we het programma van eisen voor de installaties opgesteld. Met de input vanuit onder andere de rondleidingen, de bouwdagen, de gesprekken met de bewoners en de medewerkers hebben we een Voorlopig Ontwerp installaties uitgewerkt. Dit ontwerp hebben we samen met het ontwerpteam afgestemd op de ontwerpen van zowel de gebouwen als het terrein. In het Voorlopig Ontwerp binnen ons vakgebied kijken we naar alle sanitaire installaties zoals water, riolering en sanitaire toestellen, maar ook naar het klimaat dus verwarming, koeling en ventilatie. Ook kijken we naar alle elektrische installaties zoals zonnepanelen, laadpalen, verlichting, datanetwerken en brand- en zorgsystemen. Een goed wifi-netwerk mag ook niet ontbreken, dat is tijdens alle bijeenkomsten meerdere malen bevestigd. 

 

Samen met het bouwteam werken we de plannen verder uit en zullen we ook tijdens de uitvoering de installaties controleren en testen. Hierdoor blijven we betrokken vanaf de allereerste ideeën tot en met de oplevering van de laatste fase. Op naar hele mooie gebouwen en een fantastische locatie. We hebben er zin in! 

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.