Peter Peters 

Wie zijn wij? 

Klaar voor elke uitdaging 

 

Bouwbedrijf Peter Peters is een onderdeel van de Peters Groep: vier bedrijven die zowel zelfstandig als met elkaar opereren. Door onze krachten te bundelen met Peters Machinale Timmerwerken, Constructiebureau Constru en Peters Real Estate helpen we elke opdrachtgever bij elke uitdaging. 

 

“Samen iets toevoegen aan de gebouwde omgeving” 

 

Mooie en functionele gebouwen realiseren: dat doen we al sinds 1988. Uiteraard spelen technische expertise, slimme oplossingen en de juiste materialen daarbij een grote rol. Maar écht doorslaggevend is onze visie op samenwerken. Wij bouwen op vertrouwen. 

 

Bouwbedrijf Peter Peters, een solide Brabants familiebedrijf. Door de jaren heen uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf met 130 werknemers. Een bedrijf dat is groot geworden door daadkracht met een praktische insteek, waar samenwerken en vertrouwen hoog in het vaandel staan. 

 

Wij faciliteren verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende wensenlijsten. Wij zijn door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het bouwen van zorg projecten. De zorg en de bouw zijn twee totaal verschillende werelden. Maar door de goede vragen te stellen en de juiste keuzes te maken, brengen we ze perfect bij elkaar. Het is een kwestie van ervaring. 

 

Een zorgspecialist heeft bij nieuwbouw vaak allerlei wensen om de allerbeste zorg te bieden. Een bouwer heeft tal van kaders, waaronder een budget. Het is de kunst om hier een kloppend geheel van te maken. Daarom gaan we samen de zoektocht aan. En leggen we samen de puzzel. 

 

Klik hier voor meer informatie over Peter Peters. 

 

Wat betekent Peter Peters voor de nieuwbouw van Zonhove? 

Wij als bouwbedrijf Peter Peters zijn binnen het bouwteam betrokken als bouwkundig aannemer. Wij zijn de partner die de verschillende gebouwen in samenwerking gaat realiseren. De bouwwerkzaamheden zijn opgesplitst in verschillende faseringen. De bouwwerkzaamheden starten bij fase 1, waar twee Boswoningen voor ieder 32 bewoners gerealiseerd worden. 

 

Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan binnen zorgprojecten. Deze ervaring gaan wij ook bij dit project inzetten om bewoners en medewerkers op het Zonhove terrein zo goed als mogelijk te bedienen. 

 

Via deze site willen wij jullie op de hoogte houden van de laatste bouw ontwikkelingen. De bouwweg is inmiddels gerealiseerd om de aan- en afvoer van materialen, materieel en personeel veilig (apart van overige terreinactiviteiten) te laten plaatsvinden. We zijn druk bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor start sloop en start bouw. Wij willen de bewoners van het terrein betrekken bij de bouwwerkzaamheden door uitkijkplaatsen te realiseren, om de bouwwerkzaamheden nauwlettend in de gaten kunnen houden.

Ons doel? Er samen met andere bouwteampartners voor zorgen dat er voor de bewoners en medewerkers van Zonhove een warm nieuw thuis gecreëerd wordt.

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.