15-02-2024

Definitief Ontwerp goedgekeurd

In het begin van 2024 kunnen we je goed nieuws geven, o.a. over de goedkeuring van het Definitief Ontwerp.

De sloopwerkzaamheden van D'n Tref en de Boerderij zijn nagenoeg afgerond. Puin en materialen zijn verwijderd en afgevoerd. Bekijk hier het sloopverslag van Media & Zo. 
In verband met hoge stand van het grondwater wordt het archeologisch onderzoek later uitgevoerd. 

Verder zijn door de gemeente Son de ingediende vergunningen gepubliceerd. Het gaat om de ingediende omgevingsvergunningen voor Boswoningen 1 en 2, voor Boswoning 3 en de aanlegvergunning keermuur (een grondkering van hergebruikt materiaal). Ook de verleende kapvergunning van acht bomen is gepubliceerd; het kappen van deze bomen staat gepland op maandag 26 februari en dinsdag 27 februari. 

Het allerbelangrijkste: het Definitief Ontwerp is goedgekeurd door de Raad van Toezicht. Dit betekent dat we weer een belangrijke stap gemaakt hebben. We zijn trots op hoe we met vereende krachten zo'n mooi resultaat neergezet hebben.  

Op donderdag 1 februari hebben we dit moment samen met de cliënten gevierd. Natuurlijk was er iets lekkers om te smullen. Ook kreeg iedereen een papieren exemplaar met voorbeelden van de architectentekeningen in handen.  
Bijeenkomst-1-feb-2024-vierkant.jpg

Naar de bouwplanning

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.