Steun ons

Op het terrein van Zonhove willen we het woon- en werkgeluk van de cliënten zoveel als mogelijk bevorderen. Een mooiere, leuke, plezierige leefwereld draagt bij aan hun welzijn. Dat koppelen we aan het thema ‘Bewegen en beleven’ en omvat diverse mogelijkheden van meedoen.

Doneer nu

Maak jij het verschil? Geef de cliënten van Zonhove een fijn thuis met een bedrag van jouw keuze.

 

Je kunt het bedrag van jouw keuze overmaken op: 
Bankrekening: IBAN NL 75 RABO 0148283381
Ten name van: Stichting SWZ zorg
Betalingskenmerk/omschrijving: Fondsenwerving en sponsoring Zonhove Buitengewoon 


Alvast bedankt! 

Project belevingspad en rolstoelroute

In de bestaande bosomgeving creëren we een belevingspad en een rolstoelroute, afgestemd op de mogelijkheden van mensen met een ernstig meervoudige beperking.

 

Ter plekke kun je kiezen voor een breed scala aan activiteiten en oefeningen. Of je ervaart simpelweg de natuur en je geniet van het groen en de rust om je heen. In alle jaargetijden is het een fijne en overzichtelijke plek om te recreëren.

 

Een groene omgeving vergroot de kwaliteit van leven en beïnvloedt het welzijn en de gezondheid. Niet alleen van de cliënten van Zonhove; óók van familie en vrienden, medewerkers en buurtbewoners in Son.

 

De voorbereidingen zijn al gestart. Er zijn onder andere ideeën en informatie opgehaald bij cliënten en medewerkers en bij landschapsarchitect Sylvia Karres.

Actie: sponsorloop 23 september 2023

Op zaterdag 23 september 2023 vond in Son de eerste sponsorloop ‘Zonhove. Buitengewoon’ plaats. Deze actie is in meerdere opzichten geslaagd: een grote opkomst, een goede sfeer, lekker weer en een opbrengst hoger dan onze verwachting.

 

Lees meer

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.