28-09-2023

Geslaagde sponsorloop Zonhove 

Op zaterdag 23 september 2023 vond in Son de eerste sponsorloop ‘Zonhove. Buitengewoon’ plaats. Deze actie is in meerdere opzichten geslaagd: een grote opkomst, een goede sfeer, lekker weer en een opbrengst hoger dan onze verwachting.  

“Het was een supermiddag,” vertelt Peter de Weijer, een van de organisatoren. “Bij de start waren zeker enkele honderden mensen aanwezig. Je zag overal plukjes mensen die het gezellig vonden om elkaar weer te ontmoeten. En de kraampjes werden ook megagoed bezocht.”

Zorgdirecteur Yvonne den Exter en zangeres en entertainer Nancy van Heeswijk gaven het startsein. Dat deden zij samen met het ambassadeursteam, een vertegenwoordiging van cliënten en collega’s. Vervolgens trokken alle deelnemers en bezoekers in een lang lint hun rondjes rondom de Brinken. 

 

Sponsordoel groene omgeving 

De sponsorloop was de aftrap voor dit sponsordoel: een sfeervolle, groene omgeving op Zonhove, waar je buiten kunt beleven en bewegen. Van sport en spel, muziek, kunst en cultuur tot zintuiglijke beleving, elkaar buiten ontmoeten of gewoon even rusten en genieten in de natuur.   

 

Opbrengst

De opbrengst van de middag is buitengewoon: maar liefst 5.694,29 euro! Dit bijzonder mooie bedrag is bekend gemaakt tijdens de ‘kwebbelavond’ voor cliënten. Fondsenwerver Karoline Uijen: “We willen alle sponsoren, deelnemers en bezoekers ontzettend bedanken. Na deze geslaagde eerste editie organiseren we volgend jaar graag weer zo’n prachtig evenement.”

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.