18-10-2022

Nieuwbouw Zonhove krijgt een andere vorm en fasering

Voor onze cliënten en ook voor alle medewerkers van onze locatie Zonhove in Son willen we een zo prettig mogelijke woon- en werkomgeving creëren. Daar gaan we nog steeds voor, maar door de huidige omstandigheden zijn we genoodzaakt onze plannen bij te stellen. Dit vinden we uiteraard erg jammer. Door de huidige economische omstandigheden is het financieel niet meer verantwoord om op dit moment alle gepresenteerde nieuwbouwplannen uit te voeren, ondanks onze inspanningen om de nieuwbouwkosten te reduceren.

We gaan zeker wel bouwen en dat willen we zo snel mogelijk gaan doen. We gaan starten met het realiseren van mooie woningen voor onze cliënten op Zonhove, waar ook onze zorgmedewerkers op een prettige manier kunnen werken. De basis van de woningen die de architect heeft ontwikkeld blijft behouden. De volgorde van bouwen verandert, waarbij de hoogste prioriteit naar wonen gaat. Het gaat helaas niet lukken om in de huidige omstandigheden op korte termijn de andere nieuwbouwontwerpen te realiseren, zoals bijvoorbeeld een nieuw behandel- of activiteitencentrum. We gaan uiteraard alternatieven bedenken om ons aanbod van dagbestedingsactiviteiten en behandeling onverminderd doorgang te laten vinden.

 

Het is heel moeilijk om in de toekomst te kijken. Daarom hebben we nu besloten om op dit moment alleen woningen te bouwen. Dat is zeker haalbaar. Het is natuurlijk ons ideaal om ook alle andere gebouwen te vervangen door mooie nieuwbouw. We gaan ervan uit dat de situatie veranderd is nadat we de woningen hebben gerealiseerd. Wij gaan dit scherp in de gaten houden.

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.