05-10-2023

Werkzaamheden glasvezel terrein Zonhove

Maandag 9 oktober start het bedrijf Kanters met het ingraven van een glasvezelmantelbuis langs de Tijdelijke Huisvesting.

Deze werkzaamheden vinden grotendeels plaats binnen de bouwhekken, twee keer zal er ook gegraven worden buiten de bouwhekken nabij Jade en D’n Tref. Hiervoor worden hekken geplaatst, zodat de verkeerscirculatie veilig blijft en cliënten geen toegang hebben tot de werkzaamheden.

 

Binnen de bouwhekken wordt een sleuf gegraven die open blijft liggen tot uiterlijk vrijdag 13 oktober. Buiten de bouwhekken wordt al het grondwerk direct weer dichtgemaakt.

 

Op donderdag 12 oktober wordt een glasvezelkabel aangelegd. Hiervoor zijn werkzaamheden rond D’n Tref en in de Tijdelijke Huisvesting gepland.

 

Het toegangspad tot de Tijdelijke Huisvesting wordt tijdelijk open gemaakt om de mantelbuis in het TH-gebouw te brengen.

 

In de weken 42 en 43 wordt gewerkt in de tuin van Buitenbrink 5-7 en tussen de Wasserij en de Tijdelijke Huisvesting, om het water, CAI (centrale antenne inrichting) en gas om te leggen.

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.