Van Delft 

Wie zijn wij? 

Wij zijn dé totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Bij de Van Delft Groep adviseren, realiseren en beheren wij duurzame gebouw gebonden installaties. 

 

Een écht Brabants familiebedrijf van bijna 125 jaar oud waar eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan. Inmiddels met de 4e generatie aan het roer, zijn wij trots op onze rijke familiegeschiedenis. In een Drunense smederij werd in 1895 de basis gelegd voor een ijzersterk installatiebedrijf. Dankzij de plannen die daar zijn gesmeed, is de Van Delft Groep uitgegroeid tot een enthousiaste, hardwerkende groep van ruim 140 mensen. 

 

Wij voeren het Koninklijk Wapen ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Deze erkenning vormt de kroon op ons familiebedrijf en wij zijn super trots op deze Koninklijke onderscheiding! 

Waar we de technieken van de toekomst zelf uitproberen in ons pand. Waar we de nieuwe generatie uit laten groeien tot specialisten. Waar bijna iedereen achteromloopt om binnen te komen. En waar de warme worstenbroodjes niet aan te slepen zijn. Dat is de Van Delft Groep. 

 

Klik hier voor meer informatie over Van Delft. 

 

Wat betekent Van Delft voor de nieuwbouw van Zonhove 

Voor dit project realiseren we de gebouwgebonden elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. 

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.