Behandeling

Samen werken aan groei en ontwikkeling

Bij SWZ zorg zijn we zeer ervaren in behandeling van volwassenen met een (ernstig) meervoudige beperking. Die behandeling bieden we aan onze cliënten van de locatie Zonhove.

 

Multidisciplinair team

Fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, verpleegkundigen, een Arts Verstandelijk Gehandicapten en gedragskundigen: allemaal werken zij samen in een multidisciplinair team. We besteden bijvoorbeeld  aandacht aan zit- en lighouding, zo zelfstandig mogelijk functioneren, spraak en communicatie, en jezelf comfortabel en veilig voelen. Wat er ook nodig is en waar wensen ook liggen: samen werken we aan een fijn leven, gericht op ontwikkelen en op wat juist wél kan. En aan wat er nodig is bij ouder worden of wanneer iemand wat minder kan dan voorheen. Een goede kwaliteit van leven staat bij ons voorop.

Behandelcentrum

Behandeling op maat

Ieder mens en elke levensfase is anders, en dus is ook elke behandelvraag anders. Samen met onze bewoners en hun ouders of naasten, maken we een plan met doelen en hoe we daaraan gaan werken. Dat plan evalueren we regelmatig, zodat we de behandeling(en) steeds aanpassen op de behoeften die spelen.

 

Heb je een vraag over behandeling bij EMB van SWZ zorg?
De zorgbemiddelaars zijn er voor al je vragen. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 799 82 22 of per mail: zorgbemiddeling@swzzorg.nl.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.