Verwijzers

EMB

Mensen met een (ernstige) meervoudige beperking (EMB) zijn door hun beperkingen volledig afhankelijk van zorg. De ondersteuning die zij nodig hebben, vraagt om specialistische kennis. SWZ zorg zet die kennis graag in voor een goede ondersteuning van een cliënt met EMB. Wij willen deze cliënt graag zo snel mogelijk helpen met passende zorg en kijken graag samen met de verwijzer naar de beste oplossing. Door onze expertise en uitgebreide zorg- en dienstverlening op het gebied van EMB, verbeteren we de kwaliteit van leven van EMB-cliënten.

 

SWZ zorg zet zich in om kennis over EMB te vergroten, te bundelen en te verspreiden. Daarvoor werken we samen met diverse organisaties en sluiten we aan bij wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de universiteit Tilburg. Verworven kennis vertalen we in praktische hulpmiddelen voor begeleiding en behandeling.

Zwembad

Heb je een vraag over zorg of wil je je aanmelden?

Onze zorgbemiddelaars zijn er voor al je vragen over onze zorg en dienstverlening. Ook kunnen zij je een passend advies geven over welke zorg het beste bij je past.
Van maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.00 uur.

088 799 82 22 
zorgbemiddeling@swzzorg.nl

Meer informatie over zorgbemiddeling lees je hier

Aanmelden voor zorg

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.