Hersenz partnermodule

Leren omgaan met een partner met niet-aangeboren hersenletsel

Niet alleen als je zelf hersenletsel oploopt krijg je te maken met de ingrijpende en levensveranderende gevolgen daarvan. Ook voor de partner van iemand met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is de impact groot. Wil jij (opnieuw) je weg vinden in het leven met je partner met NAH? Ervaringen uitwisselen met lotgenoten? Dan kun je de partnermodule volgen van het behandelprogramma Hersenz. Een landelijk behandelprogramma op maat voor mensen met NAH in de chronische fase, én hun naasten.

 

De partnermodule leert je omgaan met je partner met niet-aangeboren hersenletsel. In 6 tot 8 bijeenkomsten op locatie bij SWZ zorg maak je kennis met lotgenoten, wissel je ervaringen uit en krijg je handvatten. Onder meer verliesverwerking, het inzetten van je kwaliteiten, draaglast en draagkracht komen aan bod.

 

Voor wie?
Je kunt de partnermodule volgen als je partner een indicatie heeft voor het behandelprogramma Hersenz.

Wil je meer weten over de partnermodule van Hersenz of je aanmelden?
Op de website van Hersenz vind je alle informatie die je nodig hebt. Of neem contact op met onze zorgbemiddelaars via telefoonnummer 088 799 82 22 of per mail: hersenz@swzzorg.nl.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur.