Dagactiviteiten

Een scala aan mogelijkheden voor een zinvolle en prettige daginvulling

Muziek maken, creatief bezig zijn of een nieuw computerprogramma onder de knie krijgen. Lekker veel bedrijvigheid of iets meer rust en ruimte. Iets moois maken met je handen of sporten en bewegen. Iedereen is anders, en elk mens besteedt zijn of haar dag het liefst op zijn eigen manier. Bij SWZ zorg bieden we vele mogelijkheden voor een zinvolle en prettige daginvulling voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en een lichamelijke beperking. Naast dat je zinvol bezig bent, kun je via onze dagactiviteiten ook werken aan eventuele persoonlijke doelen en het vergroten van je mogelijkheden. Je ontmoet ook anderen die leven met de gevolgen van hersenletsel.

AC Sambeek, daginvulling

Een daginvulling die past

Samen met jou en de mensen om je heen kijken we naar welke daginvulling het beste bij je past. Wat je leuk vindt om te doen en kan, én waar je je nog in kan ontwikkelen, staat voorop. Je kunt terecht bij één van onze activiteitencentra in Eindhoven, Helmond, Sambeek, Den Bosch of Someren, of daarbuiten. Misschien wil je vrijwilligerswerk doen, of iets dat te maken heeft met een baan die je ooit had. We bekijken alle mogelijkheden en maken waar dat kan wensen werkelijkheid. Je staat er natuurlijk niet alleen voor: bij elke vorm van daginvulling bieden onze begeleiders ondersteuning.

 

Van fitness tot houtbewerking

Ons aanbod van dagactiviteiten is breed en divers. Sommigen vinden het heerlijk om balspellen te doen of te fitnessen onder leiding van onze bewegingsagoog. Zo kun je ook werken aan je eigen doelen, bijvoorbeeld op het vlak van mobiliteit. Anderen zijn helemaal op hun plek in een creatieve bezigheid als houtbewerken, schilderen of keramieken. Maar je kunt ook werken aan je computervaardigheden, communicatiedoelen of muziek maken. Wat je ook leuk vindt en waar je interesses en mogelijkheden ook liggen, voor iedereen is er een zinvolle en prettige daginvulling bij SWZ zorg.

 

AC Helmond dagactiviteit

Financiering

Voor de dagactiviteiten bij SWZ zorg heb je een beschikking nodig vanuit de WMO of WLZ. Hoe dat precies werkt en hoe je dat regelt, kan voor iedereen weer anders zijn. Onze zorgbemiddelaars helpen je er graag bij.

 

Wil je meer weten over dagactiviteiten bij SWZ zorg?
De zorgbemiddelaars zijn er voor al je vragen. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 799 82 22 of per mail: zorgbemiddeling@swzzorg.nl.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.