Lunchroom De Keyser

Lunchroom De Keyser is een leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Er werken ook cliënten met een lichamelijke beperking, licht verstandelijk gehandicapten of met ggz-problematiek. Samen draaien we onze lunchroom! Onze medewerkers werken binnen alle facetten van een horecabedrijf; van bediening tot in de keuken en van de afwas tot de administratie. Cliënten die in de lunchroom komen werken willen graag iets betekenen voor de maatschappij. Door een beperking zijn zij (momenteel) niet meer in staat om op de normale werkvloer te functioneren. Maar ze willen zo normaal mogelijk werken en zich nuttig voelen. 

Adresgegevens

Lunchroom De Keyser - Helmond
Torenstraat 17
5701 SH Helmond 
0492 590 609 

lunchroomdekeyser@swzzorg.nl 

www.lunchroomdekeyser.nl

Openingstijden: 

Dinsdag t/m donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Maandag en zondag:

 10.00 uur – 16.00 uur

14.30 uur – 16.00 uur

10.00 uur – 16.00 uur

gesloten

 

Sociale media:
Neem een kijkje binnen:

Alle werkgebieden (keuken, bediening, bar, administratie) worden gerund door onze cliënten. De begeleiding is aanwezig om te ondersteunen daar waar nodig en om overzicht te houden. Ook betrekken onze cliënten bij overlegvormen voor PR, nieuwe gerechten etc. Daarnaast hebben we elk jaar een groot teamoverleg en een uitje.   
 
Cliënten willen verantwoordelijk zijn voor de werkzaamheden en met de juiste ondersteuning en handvatten kunnen ze hier zo zelfstandig mogelijk functioneren. Denk hierbij aan het opstellen van protocollen om werkzaamheden overzichtelijk uit te kunnen voeren. Lunchroom De Keyser is het vangnet mocht het even niet gaan, we maken de proces stappen kleiner zodat dit makkelijk aangeleerd kan worden en breiden daarna uit. We gaan uit van succeservaringen en laten daardoor de cliënt groeien in het werk. 

Kenmerken
NAH/LG
Gezellige en rustige lunchroom
Leerwerkbedrijf
Maatschappelijk verantwoorde lunch

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.