Volwassenen

Je leven opnieuw vormgeven

Als jij niet-aangeboren hersenletsel hebt, dan heeft dat vaak grote gevolgen voor jou en voor je omgeving. Leven met niet-aangeboren hersenletsel betekent opnieuw leren omgaan met de (lichamelijke) beperking die je hebt. Wonen, werken, gezinsleven, vrijetijd; niets is meer vanzelfsprekend. Het hersenletsel gaat nooit meer over, maar je wilt wel graag verder met je leven. Hoe kun je dat opnieuw vormgeven, de regie terugpakken en je zelfstandigheid behouden? Daar ondersteunen we je graag bij. Samen kijken we wat nodig is.Wij kunnen je leren omgaan met het hersenletsel, wij kunnen je begeleiden in het dagelijks leven, zowel thuis als op het werk, we bieden zinvolle daginvulling en je kunt ook bij ons logeren of wonen.

 

Je bent ook welkom bij ons, wanneer je een lichamelijke beperking hebt, die niet het gevolg is van niet-aangeboren hersenletsel. De zorg en ondersteuning die wij bieden aan mensen met hersenletsel (NAH) sluit ook prima aan bij de zorgvraag van mensen met een lichamelijke beperking.

Woonvorm Stevin

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.