Over ons

Iets extra’s doen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een ernstig meervoudige of lichamelijke beperking: dat is het doel van de Stichting Vrienden van SWZ zorg.

Bestuur

De bestuursleden van de Stichting Vrienden van SWZ zorg stellen zich graag aan je voor:  

  • Desirée Witberg, voorzitter 
  • Henk de Wert, penningmeester
  • Erik van Rossem, secretaris
  • Jody Cath, bestuurslid
  • Angela Manders, bestuurslid
  • Marian Smits, bestuurslid 

Het bestuur maakt het beleid en bewaakt de continuïteit van de stichting. Klik op de link voor het beleidsplan

Stichting Vrienden SWZ zorg, Desirée Witberg

“Kleine momenten van geluk maken het leven zoveel mooier. Het is fijn om iets extra’s te kunnen betekenen voor mensen met een beperking. Ik zie het als een uitdaging om te zorgen voor extra middelen die niet in het budget zitten.”

 

Desirée Witberg, voorzitter

Stichting Vrienden SWZ zorg, Jody Cath

“Als bestuurder van SWZ zorg ondervind ik dagelijks dat er te weinig geld is voor zaken die het leven van mensen met een beperking net wat leuker maken. Daarom wil ik een bijdrage leveren aan de Stichting Vrienden van SWZ zorg, zodat we kleine dromen en wie weet zelfs een enkele grote droom, in vervulling kunnen laten gaan.”


Jody Cath, bestuurslid

Stichting Vrienden SWZ zorg, Marian Smits

“Vanuit mijn lange dienstverband bij SWZ zorg (en haar voorganger) voel ik me betrokken bij het welzijn van mensen met een beperking. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de extra’s die hun leven leuker of zinvoller maken. Als bestuurslid wil ik mijn steentje bijdragen om wensen in vervulling te laten gaan.”


Marian Smits, bestuurslid

De Stichting Vrienden van SWZ zorg heeft geen personeel in dienst. De bestuursleden ontvangen geen beloning en geen onkostenvergoeding voor hun diensten. Hierdoor is de stichting in staat om haar kosten bijzonder laag te houden. Op die manier kan het geld vrijwel geheel worden besteed aan de doelstelling van de stichting. De stichting heeft de ANBI-status.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.