Logeren

Een fijne plek waar je een nachtje, een weekend of week kan logeren. Waar je samen kan zijn met leeftijdsgenoten, met alle zorg en ondersteuning die nodig is. Dat vind je in onze logeerkamers en -appartementen voor thuiswonende mensen vanaf 18 jaar met niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking. Zo kunnen partners of mantelzorgers met een gerust hart even uitblazen, iets ondernemen of op vakantie gaan.

Onze logeerhuizen
Je vindt onze logeerkamers en -appartementen in Eindhoven, Boxtel en Schijndel. Onze medewerkers bieden de meest passende zorg en een vertrouwde, geborgen omgeving.  

Bij ons logeren?
Dat kan door de week en in het weekend, het hele jaar door. Van een nacht tot een aantal weken. Kom je logeren, dan heb je een eigen kamer met eigen badkamer met douche. Eten en koffie drinken doen we in de gezamenlijke woonkamer. Verder deel je je tijd zelf in, en doe je wat je leuk vindt en wat bij je past.

 

Financiering
Om bij SWZ zorg te kunnen logeren, heb je een indicatie of beschikking nodig van je gemeente of vanuit de Wet langdurige zorg (WLZ), Persoonsgebonden Budget (PGB) of Zorg in Natura (ZIN). Dat is voor iedereen weer anders; de zorgbemiddelaars van SWZ zorg kunnen je er alles over vertellen.

 

Heb je een vraag over logeren bij SWZ zorg of wil je je aanmelden?
De zorgbemiddelaars zijn er voor al je vragen. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 799 82 22 of per mail: zorgbemiddeling@swzzorg.nl.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.