Wonen

Thuis in Son

Waar je woont, wil je je thuis voelen. Op je eigen, vertrouwde plek. Waar je kunt leven zoals jij dat wilt, vanuit jouw behoeften en wensen. Met fijne mensen om je heen die weten wat je nodig hebt. Bij SWZ zorg in Son bieden we een thuis voor volwassenen met een ernstig meervoudige beperking. Dat doen we op de manier die past en die voorziet in alle behoeften en zorg die nodig is.

 

Wonen op maat

Ons uitgangspunt: we kijken niet alleen naar beperkingen, maar vooral ook naar ontwikkelingsmogelijkheden. We willen de best mogelijke kwaliteit van leven bieden. Samen met degene die bij ons komt wonen, ouders, behandelaren, een gedragskundige en andere betrokkenen maken we een persoonlijk plan op maat. Zo kunnen we de best passende woonplek bieden met behandeling, begeleiding en verzorging. Ook op medisch en verpleegkundig vlak is er veel mogelijk.

 

Waar wonen bij SWZ zorg?

Je vindt onze woningen op de SWZ locatie Zonhove of buiten het terrein, in Son. In een beschermde, veilige en vertrouwde omgeving wonen volwassenen bij ons in kleine groepen van 5 tot 8 personen samen in een huis. Iedereen heeft een eigen slaapkamer en gedeelde badkamer. In de gemeenschappelijke ruimte eten we samen en doen we activiteiten.

Buitenbrink

Wonen, zorg en behandeling

Vanuit een multidisciplinair behandelteam bieden we de zorg en behandeling die nodig is. Fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, een medisch team, gedragskundigen en verpleegkundigen; we hebben het allemaal in huis. Zo kunnen we aandacht besteden aan groei en ontwikkeling. Dat doen we ook als het gaat om wonen: ben je op een gegeven moment klaar voor een volgende stap, bijvoorbeeld naar een ander woonhuis met leeftijdgenoten, onderzoeken we samen met jou en de belangrijke mensen om je heen wat de mogelijkheden zijn. Op alle vlakken kijken we steeds naar waar de behoeften liggen en waar je zelf aan toe bent.

 

Bij ons wonen?
Om in een van onze woonvormen te kunnen wonen, heb je een passende indicatie nodig. Dat is voor iedereen weer anders; de zorgbemiddelaars van SWZ zorg kunnen je er alles over vertellen.

 

Heb je een vraag over wonen bij SWZ zorg of wil je je aanmelden?
De zorgbemiddelaars zijn er voor al je vragen. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 799 82 22 of per mail: zorgbemiddeling@swzzorg.nl.

Ontdek onze Nieuwbouw in Zonhove

Onze locatie SWZ Zonhove is een bijzondere plek in Son. Deze unieke wijk ligt op loopafstand van het centrum, midden in de natuur, en is er speciaal voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. Hier kunnen zij wonen, werken en genieten van het leven. Want daar gaat het om bij SWZ zorg: niet er het beste van maken, maar het beste uit je leven halen en je mogelijkheden ontplooien.

 

Meer lezen

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.