Ambulante begeleiding

Regie op je leven

Sinds jouw hersenbloeding, ongeluk, coma of andere ingrijpende gebeurtenis, is je leven anders dan voorheen. Leven met niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking betekent opnieuw leren omgaan met je energie, je dag, je leven. Dat valt niet altijd mee. Zeker ook omdat voor je omgeving niet altijd duidelijk is dat de dingen niet meer gaan zoals ze gingen. Onze ambulante begeleiders ondersteunen je en helpen je de regie op je leven te houden.

 

Omgaan met zichtbare en onzichtbare gevolgen van je beperking

Ambulante begeleiding van SWZ zorg is gericht op grip en regie op jouw leven. We helpen je bijvoorbeeld bij het zoeken naar een voor jou passende dag- en leefstructuur. Hoe deel jij je dag zo in dat je er het maximale uit kunt halen? Zonder dat je overprikkeld, vermoeid of overbelast raakt? Kun je werken, en in welke vorm dan? Hoe onderhoud je je sociale netwerk, je administratie, je contacten met hulpverleners?

Ambulante begeleiding

Grip krijgen

De ambulant begeleider denkt met je mee, kijkt mee, begeleidt, luistert en steunt je. Zodat je je eigen leven weer zelfstandig kunt leven op een manier die bij jou past.
We kunnen, als dat nodig is en helpt, een schakel zijn tussen jou en je netwerk; ouders, partner, kinderen of huisarts of praktijkondersteuner.

 

Financiering
Voor ambulante begeleiding heb je een indicatie of beschikking nodig. Dat is voor iedereen weer anders. De zorgbemiddelaars van SWZ zorg helpen je hierbij.

 

Heb je een vraag over ambulante begeleiding van SWZ zorg of wil je je aanmelden?
De zorgbemiddelaars zijn er voor al je vragen. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 799 82 22 of per mail: zorgbemiddeling@swzzorg.nl.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.