Gezin

Ondersteuning en behandeling thuis in je eigen omgeving.

Als jij of iemand in jouw gezin niet-aangeboren hersenletsel heeft, dan brengt dat grote veranderingen met zich mee. Het kan zijn dat degene met hersenletsel zich anders gedraagt, sneller overprikkeld is, minder energie heeft en moeite heeft met dingen die hij of zij voorheen zonder moeite deed. Dat heeft invloed op jullie gezinsleven en dat valt niet altijd mee.


Dan kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom zijn wij er ook voor jou en jouw gezin. Om jullie te ondersteunen bij het opnieuw vormgeven van het (gezins)leven. Met behandeling, door je af en toe te ontlasten en ervaringen te delen.

 

Deze ondersteuning bieden we ook wanneer jij of iemand in jouw gezin een lichamelijke beperking heeft, die niet het gevolg is van niet-aangeboren hersenletsel.  De zorg en ondersteuning die wij bieden aan mensen met NAH sluit ook prima aan bij de zorgvraag van mensen met een lichamelijke beperking.

Ambulante begeleider Marielle de Wit

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.