Met Ambitie aan het werk

Ambitie is er voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die hulp zoeken bij het vinden van passend (begeleid) werk. Wij doen dat voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Samen zoeken en vinden we een werkervaringsplaats, een combinatie van dagbesteding en begeleid werken, vrijwilligerswerk of een betaalde baan. Bijvoorbeeld op een school, in een zorginstelling, restaurant, winkel, bij de post of in de groenvoorziening.


Hoe gaat dat?

Een trajectbegeleider van Ambitie brengt samen met jou in kaart welk werk bij jou past. Juist je mogelijkheden en wat jij wil en kan, staan centraal. De trajectbegeleider zoekt samen met jou actief naar een passende werkplek, geeft je advies en begeleidt je. En hij of zij zorgt ervoor dat je op je werk ook de goede begeleiding krijgt. Je krijgt trainingen en ondersteuning. Bijvoorbeeld bij het regelen van praktische zaken. Als het nodig is, ondersteunt de trajectbegeleider ook je werkgever.

 

Wil je meer weten over Ambitie of ben je op zoek naar werk?
Kijk dan op de site van Ambitie. Daar vind je veel informatie. De mensen van Ambitie beantwoorden graag je vragen. Ze zijn bereikbaar via mail: ambitie@swzzorg.nl.
Je kunt ook bellen of mailen naar de zorgbemiddelaars van SWZ zorg: telefoonnummer 088 799 82 22 of zorgbemiddeling@swzzorg.nl.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.