SWZ activiteitencentrum Sambeek

Wij bieden activiteiten voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en/of een lichamelijke beperking (LG). Samen met elke cliënt kijken we welke activiteiten het beste passen en welke ondersteuning wenselijk is. Wij ontplooien en ontwikkelen nieuwe vaardigheden, waarbij wij rekening houden met de beperkingen en mogelijkheden.

Adresgegevens

Winston Churchillstraat 7 
5836 BG Sambeek 
acsambeek@swzzorg.nl 
0485 523 387 of 06 40 81 50 64

Neem een kijkje binnen:

Ons activiteitencentrum is ook een sociale ontmoetingsplek. Zo voorkomen wij een sociaal isolement. Gemiddeld zijn er per dag 15 cliënten op ons gezellige en ruime activiteitencentrum in de leeftijd tussen de 22 en 80 jaar. 
 
Wij bieden een gestructureerde dagindeling. Enkele voorbeelden van onze activiteiten zijn een taalgroep voor een cognitieve training, bewegen, themagesprekken (individueel of in groepsverband) en koken. Ook hebben we arbeidsmatig werk van bedrijven en instanties in de omgeving. 
 
Wij vinden we het belangrijk dat cliënten meedoen in de maatschappij. Wij zijn dan ook nauw betrokken bij de gemeenschap in Sambeek. Zo werken wij nauw samen zoals met het buurthuis, de basisschool en de carnavalsvereniging. We draaien bijvoorbeeld mee met projecten op de bassischool waar cliënten voorlezen, uitleg geven over hun beperking en de eindmusical bijwonen.  

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.