Vrije tijd

Samen beleven

Een spel spelen, naar een optreden kijken, een feestje vieren of bewegen: van een fijne vrije tijdsbesteding word je blij. Zeker als je dat gezellig samen met anderen doet. Voor iedereen die op locatie Zonhove woont bieden we een scala aan activiteiten. Voor jong en oud, voor ieder wat wils. ’s Avonds, in de weekenden of in vakanties.

 

Een eigen clubje

Woon je op locatie Zonhove in Son, dan kun je je aansluiten bij verschillende clubs. Zo is er koor de Zonnestralers, de trommelclub, een Bocciaclub, het Internetcafé, de IVN club en PSV fanclub Zonhove. Ook kun je zwemmen bij zwemclub Plons. Kijk op hun website voor meer informatie, Zwemclub Plons

Wandeling

Andere activiteiten

Naast de vrije tijdsclubs is iedereen die dat leuk vindt elke dinsdagavond welkom in de Soos. Daar is van alles te beleven, van optredens tot een spelavond en van disco tot film.
Eén keer per 2 weken organiseert team Recreatie een gezellige activiteit in het weekend. Ook op feestdagen zijn er activiteiten die passen in het thema van de specifieke feestdag. In de vakanties hoef je je ook niet te vervelen, ook dan is er allerlei leuks te doen en te beleven.  

Team Recreatie

Alle vrije tijdsactiviteiten organiseren we bij SWZ zorg zelf vanuit team Recreatie. Enthousiaste vrijwilligers zorgen ervoor dat er voldoende begeleiding is bij elke club en activiteit. Ook buurtvereniging Gehurterbij is nauw betrokken, net als Stichting Welzijn, de Emiliusschool en bedrijven uit de regio. Zo werken veel mensen mee om de bewoners van Zonhove een leuke dag of avond te bezorgen.

 

Meer weten over vrije tijd bij SWZ zorg?
Op de weekkalender van Zonhove vind je wat er te beleven is.
Vragen kun je stellen aan team Recreatie via mail: recreatie.son@swzzorg.nl.

 

Op zoek naar een vriend of een maatje?

Daar kan ABCDate je bij helpen. Klik hier om meer te lezen over ABCDate.

 

Logeerhuis

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.