Behandeling

Leven met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een lichamelijke beperking (LG) betekent je leven opnieuw ontdekken in een wereld die er soms anders uitziet. Zo kan het zijn dat je prikkels moeizamer verwerkt. Dat je je energie anders moet leren verdelen. Of dat je afhankelijk bent van anderen voor vervoer of voor zorg. Hoe richt je je leven zo in dat je je prettig en comfortabel voelt en je mee kunt doen? Soms lukt dit niet zelf. SWZ zorg biedt verschillende vormen van behandeling voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking..

 

Zo bieden we intensieve ambulante gezinsbehandeling. En je kunt deelnemen aan het behandelprogramma Hersenz, voor mensen met NAH in de chronische fase.  

Als je bij ons woont, is je persoonlijk begeleider de eerste die met jou meedenkt. Hij of zij overlegt samen met jou met onze gedragskundigen en andere SWZ zorg-behandelaren. Bijvoorbeeld een ergotherapeut of geestelijk verzorger. We kijken steeds naar wat jij nodig hebt, wie jou het beste verder kan helpen en waar deze hulp te vinden is.

Woonvorm Silverenberg

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.