Kook Kunst Tinks

Wij zijn een dagactiviteitencentrum, winkel en leerwerkbedrijf voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/of met een lichamelijke meervoudige beperking. Onze unieke locatie op de Noordkade in Veghel biedt mogelijkheden om naast het werken in de winkel en het atelier ook andere werkzaamheden te verrichten zoals administratie of andere taken bij ondernemers op de Noordkade.    

Adresgegevens

Kook Kunst Tinks - Veghel
Verlengde Noordkade 12
5462 EH Veghel
0413 782 220 (winkel)

0413 782 221 (atelier)

kookkunsttinks@swzzorg.nl

www.tinks.nl

Sociale media
Neem een kijkje binnen:

Wij bieden plaats aan cliënten die graag een arbeidsmatige bijdrage leveren aan de maatschappij en onder begeleiding zelfstandig willen werken. We bieden kansen om jezelf verder te ontwikkelen en mee te doen in de maatschappij. De werkdag bij Tinks is tussen 10-16 uur. Er is plaats voor maximaal 18 cliënten per dag die minimaal 18 jaar zijn (schoolverlaters). 
 
Naast hulp bij de dagstructuur en invulling daarvan bieden wij ook ondersteuning bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), begeleiding op sociaal/emotioneel vlak en groepsprocessen. Wij begeleiden bij het aanleren van handelingen en bedenken aanpassingen waardoor de cliënt zo zelfstandig mogelijk kan werken. Zo maken wij bijvoorbeeld werkbeschrijvingen op maat voor de cliënt. 
 
Samen met cliënten werken we aan producten die we verkopen in onze kookwinkel of aan bestellingen vanuit binnen en buiten Nederland. Samen zijn we trots op het eindresultaat.  

Kenmerken
NAH/LG
Dagbestedingslocatie
Breed activiteitenaanbod
Verkoop van producten

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.