30-08-2023

Sponsorloop

Samen in actie voor een buitengewoon Zonhove! Op zaterdag 23 september 2023 organiseren we een sponsorloop op onze locatie Zonhove in Son. Van 13.30 tot 16.00 uur gaan we samen rondjes draaien rond de Brinken.

Met de sponsorloop zamelen we geld in voor een sfeervolle, groene omgeving op Zonhove, waar je buiten kunt beleven en bewegen. Van sport en spel, muziek, kunst en cultuur tot zintuiglijke beleving, elkaar buiten ontmoeten of gewoon even rusten en genieten in de natuur. 

De sponsorloop is de aftrap voor dit mooie sponsordoel. Daarom is iedereen welkom om mee te doen, te doneren en aan te moedigen: cliënten, collega’s, familie, vrienden en buren.

 

Een sportieve en oergezellige zaterdagmiddag
Zorgdirecteur Yvonne den Exter en zangeres en entertainer Nancy van Heeswijk geven het startsein. We starten bij de hoek van Brink 1-3, en maken dan een ronde via Brink 2-4, Brink 5-7, Brink 6-8, Brink 9-11, Brink 10-12 en Brink 13-15 naar Brink 17-18. De finish ligt bij de hoek van Brink 1-3. Kraampjes langs de route zorgen voor informatie, verkoop van snuisterijen én lekkere versnaperingen.

 

Sponsorkaart

Cliënten en medewerkers van Zonhove ontvangen sponsorkaarten om hun sponsoren te benaderen.

 

Eenvoudig doneren

Wil jij een donatie geven aan Zonhove Buitengewoon? Sponsor dan het bedrag van jouw keuze via onderstaande QR-code. Wij verheugen ons op jouw gift! Alvast bedankt.

QR-code-03-Sponsorloop-Zonhove-2023.png

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.