Ook in 2017 organiseert SWZ weer samen met Archipel informatiebijeenkomsten over de behandeling van Hersenz in Eindhoven.
Tijdens de informatiebijeenkomst gaat een van onze behandelaren in op (niet-aangeboren) hersenletsel en Hersenz en deelt Jeannette Heijting, oud-deelnemer aan Hersenz, haar eigen ervaringen. Aansluitend is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en een een-op-een gesprek met de aanwezige behandelaren, waardoor er meer op de persoonlijk situatie kan worden ingegaan.

De informatiebijeenkomsten worden gehouden op de volgende zaterdagen van 10.00 – 12.00 uur:

  • 4 februari
  • 4 maart
  • 1 april
  • 3 juni
  • 1 juli.

Alle bijeenkomsten vinden plaats in Gagelbosch, Gagelboschplein 200, 5654 KS in Eindhoven.

Wilt u een bijeenkomst in Eindhoven bijwonen, dan kunt u zich hiervoor aanmelden via http://www.archipelzorggroep.nl/hersenz of telefonisch via 040-264 64 64.

Over Hersenz
Hersenz is een multidisciplinaire behandeling gericht op de specifieke gebieden waarop mensen met hersenletsel vaak problemen hebben, De behandeling is voor mensen met hersenletsel in de chronische fase die niet (meer) in aanmerking komen voor revalidatie. Hersenz kan tegelijkertijd, of in samenwerking met een eerstelijns behandeling plaatsvinden. Hersenz is er ook voor de partner, kinderen of andere naasten. Na inmiddels ruim twee jaar ervaring, weten we dat mensen met de behandeling van Hersenz écht verder komen.
Voor meer informatie, zie www.hersenz.nl.