1. Vertrouwenspersoon: Marieke Ubbink

Heb je een vraag of een probleem? Of ben je als cliënt ergens ontevreden over en wil je dit met iemand bespreken? Dan kun je hiervoor terecht bij cliëntvertrouwenspersoon Marieke Ubbink. Zij werkt niet bij SWZ, maar werkt bij het LSR. Dit betekent dat zij onafhankelijk is. Marieke kan naar je luisteren en je ondersteunen bij het bedenken van een oplossing. Wat je aan haar vertelt blijft vertrouwelijk.

 

Bel of sms: 06 – 19 46 23 52
E-mail: m.ubbink@hetlsr.nl

Website: www.hetlsr.nl
Filmpje: De cliëntvertrouwenspersoon

Flyer: Clientvertrouwenspersoon Marieke Ubbink

 

 

 

2. Vertrouwenspersoon voor jongeren: Els de Blok

Er is ook een vertrouwenspersoon ten behoeve van de jeugdhulp. Dit is Els de Blok. Zij werkt niet bij SWZ, maar is werkzaam bij Zorgbelang Brabant. Dit betekent dat ze onafhankelijk is. Els kan naar je luisteren en je ondersteunen bij het bedenken van een oplossing. Wat je ook aan haar vertelt, het blijft vertrouwelijk.

Bel of sms: 06 – 309 768 41
E-mail: edblok@zorgbelang-brabant.nl

Website: www.zorgbelang-brabant.nl
Poster
: poster els

3. Vertrouwenspersoon wet zorg en dwang: Riek Ansems

Is er iets wat je wil, maar niet mag? Is er iets wat je moet, maar niet wil? Word je beperkt in jouw vrijheid, en heb je hierover een vraag of een klacht? Dan is Riek Ansems er voor jou. Zij is cliëntvertrouwenspersoon voor de wet zorg en dwang (Wzd). Riek kan jou of je vertegenwoordiger helpen bij vragen over onvrijwillige zorg. Wat je aan haar vertelt blijft vertrouwelijk.

Bel of sms: 06 – 36 33 60 76
E-mail:ransems@zorgbelang-brabant.nl

Website: http://www.adviespuntzorgbelang.nl
Flyer: Flyer Riek