1. Vertrouwenspersoon: Marieke Ubbink

Heb je een vraag of een probleem? Of ben je als cliënt ergens ontevreden over en wil je dit met iemand bespreken? Dan kun je hiervoor terecht bij cliëntvertrouwenspersoon Marieke Ubbink. Zij werkt niet bij SWZ zorg, maar werkt bij het LSR. Dit betekent dat zij onafhankelijk is. Marieke kan naar je luisteren en je ondersteunen bij het bedenken van een oplossing. Wat je aan haar vertelt blijft vertrouwelijk.

 

Bel of sms: 06 – 19 46 23 52
E-mail: m.ubbink@hetlsr.nl

Website: www.hetlsr.nl
Filmpje: De cliëntvertrouwenspersoon

Flyer: Clientvertrouwenspersoon Marieke Ubbink

 

 

 

 

2. Vertrouwenspersoon voor jongeren: Jan Walschots

Er is ook een vertrouwenspersoon ten behoeve van de jeugdhulp. Dit is Jan Walschots. Hij werkt niet bij SWZ zorg, maar is werkzaam bij Zorgbelang Brabant. Dit betekent dat hij onafhankelijk is. Jan kan naar je luisteren en je ondersteunen bij het bedenken van een oplossing. Wat je ook aan hem vertelt, het blijft vertrouwelijk.

Bel of sms: 06 – 572 76 912
E-mail: jwalschots@zorgbelang-brabant.nl
Website: www.zorgbelang-brabant.nl
Poster
: poster jan

3. Vertrouwenspersoon wet zorg en dwang: Ivonne Berkers en/of Petra Albers

Is er iets wat je wil, maar niet mag? Is er iets wat je moet, maar niet wil? Word je beperkt in jouw vrijheid, en heb je hierover een vraag of een klacht? Dan zijn Ivonne Berkers en Petra Albers er voor jou. Zij zijn cliëntvertrouwenspersoon voor de wet zorg en dwang (Wzd). Ivonne of Petra kan jou of je vertegenwoordiger helpen bij vragen over onvrijwillige zorg. Wat je aan hen vertelt blijft vertrouwelijk.

Ivonne Berkers
iberkers@zorgbelang-brabant.nl

Petra Albers
palbers@zorgbelang-brabant.nl

Website: http://www.adviespuntzorgbelang.nl