ABCDate

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? En ben je 18 jaar of ouder en heb je een (verstandelijke) beperking? Dan kan ABCDate iets voor jou zijn!

 

Hoe werkt het?
ABCDate is een website en app waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Misschien ben je op zoek naar een vriend of een maatje om samen leuke dingen mee te doen? Om bijvoorbeeld samen iets te drinken, naar de film te gaan of te sporten? Of misschien ben je op zoek naar een relatie? Daar kan ABCDate je bij helpen. 

 

Op ABCDate kun je een eigen profiel aanmaken. Je kunt dan chatten met andere mensen. Er is ook een Prikbord waar iedereen leuke berichtjes op kan zetten. En op de kalender kun je kijken wanneer er leuke activiteiten georganiseerd worden, zoals een ontmoetingsavond. De website en app zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Je kunt dus zo zelfstandig mogelijk op ABCDate contact maken met anderen.

Hier kun je enkele video's zien van activiteiten van ABCDate

 

Jouw begeleider moet zich eerst aanmelden voor ABCDate. Daarna kan jouw begeleider jou aanmelden voor ABCDate en kun je een profiel aanmaken.

In deze folder vind je meer informatie of kijk op de website www.abcdate.nl.

 

 

 

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.