SWZ activiteitencentrum De Viersprong Someren

Activiteitencentrum De Viersprong in Someren biedt dagbesteding aan cliënten met vooral niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De hulpvragen van deelnemers kunnen op verschillende vlakken liggen. De activiteiten zijn een hulpmiddel en vinden plaats op werkdagen van 9.30 tot 15.30 uur. 
 
Cliënten mogen ieder op hun eigen tempo activiteiten doen en zo nodig pauze nemen. Op basis van vragen en behoeften van de deelnemers stellen wij ons dagbestedingsaanbod samen. Waar nodig passen we het aan of breiden het uit. Denk hierbij aan creatieve-, recreatieve-, ontspannings- en trainingsactiviteiten. Het doel is het behouden en/of verbeteren van vaardigheden van cliënten. Je komt in aanraking met mensen die in een soortgelijke situatie verkeren.  

Adresgegevens

Singel 1
5712 HL Someren
0493 750 950

acsomeren@swzzorg.nl

Neem een kijkje binnen:

De vraag van de deelnemer en bijbehorende mogelijkheden staan voorop. Niet alleen het beste ervan kunnen maken, maar ook het beste eruit kunnen halen. We werken zorgvraaggericht. Per individu kijken we welke activiteiten aansluiten bij de zorgvraag. De Viersprong is een grote locatie met verschillende lokalen waardoor er diverse activiteiten aangeboden kunnen worden: in het houtlokaal, in het creatief lokaal (keramiek, mozaïek, tekenen/schilderen), in de computerruimte (computertraining, afasie-taaltraining) en in de sportruimte, huiskamer, rustruimte en de keuken; waar wekelijks een aantal keren een kookactiviteit wordt gedaan. De Viersprong ligt bij een groen park in Someren waar je ter ontspanning lekker kunt wandelen.

Kenmerken
NAH/LG
Creatieve activiteiten
Digitale vaardigheden
Verkoop van gemaakte producten

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.