SWZ BSO Atlent Den Bosch

Wij zijn een gespecialiseerde BSO waar kinderen in een groep zorg en begeleiding krijgen in een veilige en vertrouwde omgeving. De kinderen die wij opvangen hebben een lichamelijke of (ernstig) meervoudige beperking of het zijn kinderen met een langdurige ziekte die onderwijs volgen op de Mytylschool. Wij werken dan ook nauw samen met Mytylschool Gabriel.

Adresgegevens

Kooikerweg 303 
5223 KE  Den Bosch 
088 799 86 18

bso@swzzorg.nl 

Neem een kijkje binnen:

Bij ons staat ontspanning en het ‘eigen kunnen’ centraal. Wij stimuleren zelfredzaamheid en sociale contacten met andere kinderen door middel van activiteiten. Ouders/verzorgenden ontzorgen wij op de tijden dat hun kind gebruik maakt van onze BSO. Wij stemmen regelmatig af met ouders/verzorgenden en de Mytylschool en maken samen met ouders/verzorgenden afspraken afgestemd op de zorg- en begeleidingsvraag van het kind. 

 

We zitten in het gebouw van Atlent. In het gebouw maken we gebruik van verschillende faciliteiten zoals de gymzaal, de snoezelruimte en de buitenspeelplaats. Ook werken wij samen met de andere gebruikers binnen het gebouw zoals de Tolbrug en zorgorganisatie Cello. 

Per dag zijn er maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar op onze buitenschoolse opvang.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.