SWZ BSO Eindhoven

Op deze buitenschoolse opvang (BSO) komen kinderen die op de Mytylschool Eindhoven zitten. Deze BSO is dan ook geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar t/m 18 jaar met een lichamelijke beperking en/of een licht verstandelijke beperking. Per groep zijn er maximaal 10 kinderen.  

Adresgegevens

BSO Eindhoven (Mytylschool Eindhoven)
Toledolaan 4
5629 CC Eindhoven
06 36 31 67 95

bso.eindhoven@swzzorg.nl

Neem een kijkje binnen:

Wij bieden op onze BSO de zorg en begeleiding die kinderen nodig hebben, in een veilige en vertrouwde omgeving. Ouders/verzorgenden worden ontzorgd op de tijden dat hun kind gebruik maakt van de BSO. De afstemming met ouders, school en de BSO speelt een belangrijke rol. Samen met ouders worden afspraken gemaakt die afgestemd zijn op de zorg- en begeleidingsvraag van het kind.  

 

Ontspanning en het eigen kunnen staan centraal, waarbij wij zelfredzaamheid en sociale contacten met andere kinderen stimuleren door middel van activiteiten. Op woensdagmiddag geeft een dansschool dansles, dan bewegen wij allemaal lekker op muziek. Op studiedagen en in de vakanties doen we extra activiteiten zoals koken of bakken. We maken gebruik van de grote speelplaats waar de kinderen kunnen fietsen, rennen, schommelen en spelen in de speeltoestellen

Kenmerken
NAH/LG
Kleinschalige woonvoorziening
Eigen appartement
24/7 begeleiding

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.