SWZ Logeerhuis Son en SWZ BSO Son

Het SWZ Logeerhuis maakt het mogelijk dat thuiswonende kinderen, jongeren en volwassenen met een ernstig meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel af en toe kunnen logeren. Het logeerhuis is een fijne plek voor jouw kind waar hij of zij een nachtje, een weekend of week kan logeren. Met alle zorg en ondersteuning die nodig is. Dat vind je in ons logeerhuis Zon in Son. Zo kun jij als ouder of verzorger met een gerust hart even uitblazen, even niet zorgen, met je andere kinderen iets ondernemen of er een paar dagen tussenuit. Terwijl je zoon of dochter gezellig samen kan zijn met leeftijdsgenoten, of misschien alvast kan wennen aan een toekomstige overstap naar wonen bij SWZ zorg. 

Adresgegevens

Logeerhuis Son en BSO Son
Nieuwstraat 70
5691 AC Son
Lente / Herfst 06 36 45 67 04

Zomer / Winter 06 36 24 79 79

Neem een kijkje binnen:

Kom je logeren, dan heb je een eigen slaapkamer. Eten doen we in de gezamenlijke woonkamer, daar vinden ook kleine activiteiten plaats. Om je helemaal thuis te voelen, mag je wat dingen van thuis meenemen: die lieve knuffel bijvoorbeeld, of iets anders waar je blij van wordt en waardoor je je thuis voelt.  

 

BSO Son 
BSO Son is een gespecialiseerde BSO waar we kinderen in een groep de zorg en ondersteuning bieden die bij hen past. Samen met jou als ouder en met school stemmen we af waar je kind behoefte aan heeft; ontspannen, spelen, maar ook bijvoorbeeld sociale contacten leggen of zelfredzamer. Al staat ontspanning voorop, we sluiten ook graag aan bij de zorg- en begeleidingsvragen die gelden voor jouw kind.  
 
Thuiswonende kinderen, jongeren met een ernstige meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel kunnen gebruik maken van de BSO. Voor de voorschoolse en naschoolse opvang geldt dit alleen voor kinderen en jongeren die onderwijs afnemen bij de Emilliusschool in Son en voor de vakantieopvang en dagopvang geldt deze regel niet. 

Kenmerken
EMB
NAH/LG
Alle leeftijden welkom
Eigen slaapkamer

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.