SWZ woonvorm Professor Zijlstrastraat Veghel

Bij SWZ woonvorm Professor Zijlstrastraat Veghel woont achter iedere deur een andere cliënt, met een eigen hulpvraag en ondersteuningsbehoefte. Er zijn in totaal 15 bewoners van verschillende leeftijden. Sommige bewoners wonen zelfstandig, andere hebben uitgebreide verzorging nodig. Iedere bewoner heeft zijn appartement, in de gezamenlijke ruimte komen we gezellig bij elkaar.

Adresgegevens

Professor Zijlstrastraat 8
5463 BC Veghel
0413 22 50 22

prof.zijlstrastraat@swzzorg.nl

Neem een kijkje binnen:

Bij onze collega’s is veel expertise aanwezig; bijna geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. Samen met verwanten/mantelzorgers werken we aan ieders eigen doelen en het behouden van zelfstandigheid. We denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. Regie over je eigen leven hebben en die behouden staat bij ons hoog in het vaandel. De stem van de bewoner is erg belangrijk, hier houden wij zo veel mogelijk rekening mee.

 

In de ochtend en avond bieden wij zorg, waarbij we helpen met aan/uitkleden, douchen, toiletgang en met persoonlijke verzorging. Begeleidingsgesprekken zijn er om duidelijkheid, structuur en houvast te creëren. We bieden hulp zodat de bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen en leven. Iedereen heeft een eigen daginvulling, die bestaat uit werk, vrijwilligerswerk of dagbesteding.

Kenmerken
NAH/LG
Kleinschalige woonvoorziening
Ruime appartementen
Centrale ruimte

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.